De Lovie

Iris werkt als begeleider in de Lovie. Samen met haar leefgroep Estrada gaat ze ieder jaar op reis. Normaal krijgt de leefgroep een schenking van familie, maar de bewoner van de gulle familie is overleden waardoor Estrada geen budget heeft.  Niettemin kijken de  bewoners daar natuurlijk naar uit. Daarom selecteerden we deze leefgroep als goed doel tijdens Popcorner.be.

Over Estrada, leefgroep in De Lovie

De Lovie vzw is een sociale organisatie actief in heel de Westhoek. Zowel aan huis als in onze locaties, ondersteunen zij kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking. Samen met hen, en wie voor hen belangrijk is, bouwen ze aan kwaliteit van leven en een sterk netwerk verweven met de samenleving.

Eén van die locaties is Estrade 2, waar personen wonen met een hoge nood aan verzorging of die een dagje ouder worden. Het is een plek met een aangepast tempo, zorg op maat voor iedere persoon en dat in een rustige leefomgeving. Wil je graag meer info? Neem dan een kijkje op www.delovie.be of volg De Lovie vzw op Facebook en Instagram

© popcorner.be is nu nog een website van Marteko VZW
BTW BE 0768.983.633
Sint-Bertinusstraat 57 8970 Poperinge

Rekeningnummer

BE08 1030 7446 1413
BIC: NICABEBBXXX

Cooked & Spiced by Tasty Creations | Powered by LMD